Tapahtumat

Tällä sivustolla esittelemme yhdistyksen toimintaa!

Tässä asiaa sinulle.Ikääntymistä emme voi estää, mutta meillä on tarjolla sinulle mieltä nuorentavaa toimintaa, tapahtumien kautta. Näitä jo perinteeksi tulleita tilaisuuksia toteutamme yhteistyön voimin, josta me kaikka ammennamme kehon ja mielen vireyttä jokapäiväiseen elämäämme.

Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme.

Laskiaisrieha

Perinteisesti tämä tapahtuma pidetään laskiaistiistaina ja se on yhdistyksille suunnattua kutsutoimintaa. Ohjelmaosuudessa on sketsejä, laulua ja musiikkia. Välillä voi käydä nauttimassa perinteisesti hernekeittoa, kahvitella ja osallistua vaikkapa arpajaisiin. Tilaisuudessa pyörähdellään perinteisen tanssimusiikin tahdissa, eikä kohtalonvalssikaan jää tanssimatta. Olet lämpimästi tervetullut, "tavataan Lalliksella"

Kirkkopyhät Köyliössä ja Säkylässä

Yhdistys järjestää perinteisen kirkkopyhän, huhti-, toukokuun vaihteeseen. Kirkkopyhää vietetään vuoroperiaatteella, niin Köyliön kuin myös Säkylän kirkoissa. Toimimme jumalanpalveluksessa tekstin lukijoina, lauluryhmä esiintyy omalla ohjelmaosuudellaan. Emännät tarjoavat kirkkoväelle kirkkokahvit seurakuntataloilla tilaisuuden päätteeksi. 

Säkylän toritapahtuma

Säkylän "toritorstai" on jo sinäänsä käsite, täällä pyhäjärviseudulla. Sanovat niin, ettei vastaavaa toria ole lähikaupungeissakaan, mikä liittyy torin vilkkauteen ja laajuuteen. Köyliön-Säkylän Eläkkeensajat ovat myös torilla heinäkuun alkupuolella. Järjestämme tietoiskuja eläkkeensaajien toiminnasta, järjestämme arpajaiset, sekä viihdytämme toriyleisöä laulun -, ja soiton merkeissä. Sanotaan näin "torilla Tavataan".

Kesäpäivä Yttilän Veljestuvalla

Keskikesän tapahtumiin kuuluu olellisena osana kesäpäivän vietto, Köyliöjärven rannalla, Yttilän Otan Veljestuvalla. Ohjelmassa on tietenkin laulua, soittoa, mölkkykisa ja saunakin on kuumana. Tyhjin vatsoin ei kesäpäivää tarvitse viettää, tapahtumassa emännät tarjoavat grillimakkaraa, perunasalaattia ja kahvit vielä palanpainikkeeksi. "Tuleppa kastamaan talviturkki". 

Elorieha Köyliön työväentalolla

Elorieha on vakiinnuttanut asemansa yhdistyksemme toiminnassa, kun ollaan siirtymässä kesästä alkavaan syksyyn. Ilmatkin alkavat vähitellen viiletä, niin jaksetaan paremmin pistää jalalla koreasti. Elorieha noudataa Eläkkeensaajien perinteistä yhdistyksille suunnattua  kutsutoimintaa, jossa tavataan tuttuja läheltä ja vähän kauempaakin. Ohjelmallisessa osuudessa yhdistyksemme omat "Lailat ja Olavit" laittavat itsensä likoon. On tietenkin kahvihetki, arpajaiset, musiikkiesityksiä ja tietenkin pistetään jalalla koreasti tanssiorkesterin tahdittamana. "Paas poiketen".

Yhdistyksen pikkujoulu

Yhdistykset jotka pitävät toimintaansa yllä, niin ne järjestävät jäsenilleen pikkujoulun, emmekään mekään poikkea tästä tradiosta. Tilaisuuden järjestelyt toteutaa ohjelmatoimikunta, niin ajankohda, ohjelman, kuin myös tarjoilujen suhteen. Ohjelmassa kuullaan puhetta ja pulinaa, laulua, soittoa ja tilaisuudessa tietenkin vierailee "JOULUPUKKI muorinsa kanssa". Tilaisuuden jälkeen on hyvä hiljentyä "rauhaisaan joulun viettoon". 

Tapahtumakalenteri

Toritapahtuma 7.7-22 Säkylän tori

Kesäpäivä 19.7-22 Yttilän Otan Veljestuvalla

Elorieha 16.8-22 Köyliön työväentalo