Kerhot 2022:

Terve tuloa!

Voidaan kai kysyä, oletko ilman mielekästä tekemistä ja harrastusta ? Jos tunnet näin, niin tule katsomaan, kuulemaan ja osallistumaan toimintaamme. Kerhoihin voi tulla kesken kaudenkin, emme kysy jäsenyyttä, emmekä kerää osallistumismaksuja. Olet lämpimästi tervetullut välittömään ja iloiseen joukkoomme, älä arkaile, tule jo.

Bocciakerhot

Boccia ja mölkkypelit jos mitkään ovat kanssakäymiseen liittyviä "kilpailutapahtumia" . Vain osallistuminen on tärkeää ei niinkään voitto, kyllähän peleissä luonteessa on " tunnetta". On puhetta ja pulinaa, vähän sieltä ja täältä, ennenkaikkea mukavaa yhdessäoloa. Tutussa peliporukassa. Olet tervetullut joukkoomme, Sinua Odotellaan. 

Säkylän kerho kokoontuu maanantaisin Säkylä hallilla klo 10.30/ Kaarina Helenius 0505389146

Köyliön kerho kokoontuu torstaisin Köyliön työväentalo klo 15.00 / Seija Lehto 0503554620

Frisbeegolf

Frisbeegolf on yhdistyksemme uusimpia kerhoja. Se on luonteeltaan liikunnallinen ja sosiaalinen kerhotapahtuma. Sopii niin naisille kuin myös miehille. Yhdistyksen kotiratana pidämme Eenokin rataa, jonka Säkylän kunta on rakentanut kuntalaisten käyttöön.

Kerho kokoontuu maanantisin klo 12.00 / Kalevi Niemi 04076779562

Hyvänolon kerho

Kerhon toiminta sisältää asiantuntija luentoja, pelejä, yhteislaulua, kahvihetken "aivojumppaa" ja rattoisaa yhdessäoloa ym. Kerho kokoontuu joka kuukauden viimeinen keskiviikko Säkylän nuorisotalolla klo 12.00. 

Kerhon yhteyshenkilöinä toimivat Anneli Niemi 0405137437  ja Pirkko Lehtonen  0407532523

Kalakerho "kireitä siimoja"

Kalakerho järjestää onginta- ja pilkkikilpailuja lähijärvillä. Käydään myös " koluamassa" merialueita. Saalista ja juttuja kuulema riittää vaikka muille jakaa. Eräs kilpailuihin osallistuja tokaisi jutun " tuli niin paljon kaloja ettei ole tosikaan". Taisi olla kyseessä se kuuluisa kalavalheen poikanen kyseessä. Kireitä siimoja sankareille ja "kadehditaan me muut täällä maalla.

Kilpailuja luotsaa, ja häneltä  paremmat vihjeet Terttu Julin 0504127219

Käsityökerho

Käsitykerhossa ylläpidetään kädentaitoon liittyviä ominaisuuksia. Kerhot tarjoavat yhteisiä hetkiä rattoisassa seurassa ja antaen osallistujille vireyttä jaksaa arjen puurtamisessa. Kerhoissa valmistuu omaan, tai lahjaksi valmistuneita pitotuotteita. Oleellisena osana on myös sairaaloille valmistetut tuotteet kuten lastenosastoille myssyjä ja pieniä sukkia. Kerho kokoontuu kuukauden joka toinen keskiviikko Nuorisotalolla klo 12.00

Yhteyshenkilönö toimii Anneli Niemi  0405137437

Musiikkitoimi

Musiikkitoimi jakaantuu useampaan eri harrastemuotoon yhdistyksessämme. Jos haluat soittaa, laulaa niin uskomme, että mielekäs harrasteryhmä löytyy halujesi mukaan  toiminnasta. Yhdistyksemme piirissä toimi eri instrumenttien soittajia, kitara, saksofoni, harmonikka ja näiden eri kokoonpanomuotoja vahvistetuna komppiryhmällä, rummut ja bassa. Omat Pojat tanssiorkesteri on toiminut jo usean vuoden ajan, omien kutsujen tanssimusiikista vastaavana yhtyeenä. 

Lauluryhmä

Lauluryhmän ohjelmisto koostuu vuodenaikaan ja tapahtuman luonteesseen liittyvästä perinteisestä viihde ja kuorolaulu ohjelmistosta. Yhdessä tekemisen kautta hälvenee jännitteet "joita todennäköisesti" vähän kaikilla on. Hetken päästä huomaat, miten sosiaalisia ja mukaansatempaavia hetkiä voi kokea harrastepiirin kautta. "Rohkeasti mukaan".

Lauluryhmää luotsaa ja säestää harmonikalla Mikko Tuomola  0505214310

Lauluryhmä kokoontuu torstaisin klo 11.00 Säkylä seuran toimitiloissa Tinkilässä


Pelikerho

Pelikerhon toiminnalla ylläpidämme mielen vireyttä sekä tietyntyyppistä "aivojumppaa". Pelataan sitten marjapussia, skip-boa, tammea, sakkia tai muita lautapelejä. Pelien tiimellykseen, kun oikein heittäytyy niin aikakin rientää kuin siivillä. On puhetta ja pulinaa, sekä rentoa meininkiä. Meidän joukkomme odotaa sinua, tule pelaamaan ja viihtymään seurassamme.

Pelikerho kokoontuu kuukauden kolmantena keskiviikkona Nuorisotalolla klo 12.00 yhteyshenkilö Anneli Niemi 0405237437

Pyöräilykerho

Pyöräily jos mikään sopii meidän varttuneempien kuntoilumuodoksi. Mennä jolkutellaan tutuilla ja vähän vieraanmallakin turuilla ja tanhuvilla, mukavassa seurassa. Kierrellään kyläraitit ja järvet, pysähdytään välillä virvokkeita nauttimaan ja jutustelemaan, vietetään päivää mukavassa seurassa "tule sinäkin". Eipä muuta kuin kypärä päähän ja matkaa.

Lähdöt tapahtuvat maanantaisin Säkylän torilta klo 10.00 /lisätietoja Reino Salonen 0505595851

Keittiöjaos

Yhdistyksemme oleellisena osana on keittiönaisten työpanos, niin kutsujen kuin myös muidenkin tapahtumien järjestelyissä ja toteutuksissa. Tämä työ jos mikään on yhdistyksemme ylläpitävää työtä ja toimintaa. Antaen varmasti emännille sosiaalisia hetkiä, tutussa porukassa ja olla irti hetken kotiaskareiden puurtamisesta.